Navijači Barce se oduševili kada su vidjeli kakvu tetovažu Aubameyang ima preko skoro cijelih leđa

Nisu znali za nju

Navijači Barce se oduševili kada su vidjeli kakvu tetovažu Aubameyang ima preko skoro cijelih leđa

E. Čaušević

Barcelona je u nedjelju u gostima pobijedila Valenciju sa 4:1 u sjajnom meču na Mestalli.

Katalonci su odigrali fantastičnu utakmicu i uspjeli su da dođu do važna tri boda u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Od prve minute u La Ligi zaigrao je i Pierre-Emerick Aubameyang koji je odigrao sjajan meč i uspio je da postigne hat-trick i pokaže da će biti veliko pojačanje za Barcelonu.

Gabonac se našao u centru pažnje i zbog fotografije koju je objavila Barcelona na Instagramu nakon utakmice.

Naime, jedan od fotografa je uspio da uslika njegovu tetovažu na leđima na kojoj se nalazi Afrika i orao. Ova tetovaža je oduševila mnoge, a bilo je dosta navijača koji nisu znali da je Aubameyang na fotografiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je na Instagramu postavila pitanje navijačim ko se nalazi na fotografiji, a mnogi od njih nisu baš znali da je to Aubameyang.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi