Piksi otkrio hoće li postati novi selektor Srbije

Piksi otkrio hoće li postati novi selektor Srbije

Edmir Škorić

Dragan Stojković Piksi smatra se jednim od kandidata za novog selektora Srbije, a jučer su ga pojedini mediji u Srbiji već "imenovali" na tu funkciju.

Stojković je trenutno u Beogradu gdje je zajedno s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem otvorio fabriku u Inđiji.

"Nisam pričao sa njim o tome. Neki novinari su pokušali da me pitaju za fudbal juče, ali sam objasnio da sam doašo zbog podizanja fabrike. Nisam bio rapsoložen da pričam o fudbalu, na odmoru sam", rekao je Stojković gostujući u jutarnjem programu televizije "K1".

Da li će preuzeti reprezentaciju Srbije?

"Ljude interesuje. Ima istine da me žele godinama unazad".

"Ja sam tu da pomognem srpskom fudbalu u bilo kom obliku. Propustili smo šansu da odemo na Euro, nervirao sam se. Ne možeš da veruješ da možeš da izgubiš od ekipe koja nije kvalitetnija od tebe", dodao je.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Uvjeren je da bi Srbiju odveo na Svjetsko prvenstvo.

"Znam da bih nas odveo u Katar. Znam, jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma. Ne mogu da ti neki igrači u utakmici koja je najbitnija, budu najgori. To se u poluvremenu riješi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti