Pioli: Zavisimo li od Ibrahimovića? Pomislim na Džeku

Rossoneri remizirali s Veronom

Pioli: Zavisimo li od Ibrahimovića? Pomislim na Džeku

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović se poslije skoro osam godina vratio u Milan i na nekoliko uvodnih mečeva pokazao koliko će biti važan igrač za Rossonere. 

Milan je jučer protiv Verone "kiksao" na San Siru. Bilo je 1:1, a Ibrahimović zbog gripe nije nastupao što se odmah odrazilo na performanse Rossonera.

Upitan da li Milan zavisi od Ibrahimovića, trener milanske ekipe, Stefano Pioli u odgovoru je spomenuo Edina Džeku koji je izuzetno bitan član Rome.

"Što manje zavisiš pod jednog igrača veća je vjerovatnoća da ima više balansa u ekipi. Međutim, neizbježno da šampioni daju ekipi više mogućnosti da igra bolje. Tu mislim na Džeku u Romi, Cristana Ronalda u Juventusu, Immobilea u Laziju, Lukakua u Interu...", kazao je Pioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ibra je imao komplikovanu situaciju zbog gripe, sada je bolje. Vidjet ćemo", dodao je iskusni stručnjak.

Milan za vikend igra protiv Intera i ako se žele nadati pozitivnom rezultatu u Milanellu će morati osposobiti Ibrahimovića kako znaju i umiju.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi