Pioniri Sarajeva slavili u Tuzli
Bordo tim je upisao 12. pobjedu u prvenstvu i sada je na bod od vodećeg Željezničara, s kojim kao i obično vodi bitku za to prvo mjesto i titulu prvaka BiH

Minimalna pobjeda

Pioniri Sarajeva slavili u Tuzli

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Pioniri Sarajeva danas su u Tuzli s 1:0 pobijedili Slobodu.

Mlade nade FK Sarajevo danas su na pomoćnom terenu stadiona Tušanj ostvarile novu pobjedu, pošto su vršnjake iz Tuzle uspjeli da savladaju minimalnim rezultatom.

Nermin Bijelonja je u 68. minuti postigao gol odluke u jednom dosta teškom i izjednačenom meču.

Za Sarajevo je ovo bila 12. pobjeda i sa 38 bodova je ponovo na bod od vodećeg Željezničara, koji ima 13 pobjeda i jedan poraz nakon 14 kola.

Sloboda - Sarajevo 0:1

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Sloboda: Pilaković, Hasanović, Redžić, Kešetović, Aličić, Mešić, Tabaković, Muhamedbegović, Buljubašić, Jašarević, Suljić.

Sarajevo: Brkić, Nikolić, Mujkić, Demirović, Ivanković, Bajrić, Ramić, Ališah, Bijelonja, Drina, Mešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi