Pique surovo iskren, neki su čak i brisali njegovu izjavu zbog mira u svlačionici Barcelone

Smatra da će Barca teško do titule

Pique surovo iskren, neki su čak i brisali njegovu izjavu zbog mira u svlačionici Barcelone

Edmir Škorić

Štoper Barcelone Gerard Pique smatra da je, na osnovu partija njegovog tima u posljednje vrijeme, Real Madrid bliže tituli.

Barcelona je u petak navečer gostovala Sevilli i na kraju je uz dosta poteškoća osvojila bod (0:0), ali Real Madrid večeras na gostovanju kod Real Sociedada ima priliku da se bodovno izjednači s Kataloncima.

"Mislim da će biti jako teško osvojiti ovu ligu. Učinit ćemo sve što je moguće, ali pretpostavljam da Real Madrid neće izgubiti puno bodova. To više nije u našim rukama i bit će teško. Iz onoga što smo vidjeli u posljednja dva meča, bit će nam jako teško doći do titule", iskreno je kazao Pique.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imali smo šanse, kontrolisali utakmicu, ali Sevilla se pokazala kao pravi tim i uostalom treći su na tabeli. Imaju snagu i kvalitet. Remi nas ostavlja u poziciju da više ne ovisimo sami o sebi", dodao je reprezentativac Španije.

Već u utorak navečer Barcelona će ugostiti Athletic Bilbao i tada neće imati pravo na novi kiks.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Realno igraju jako loše nisu ni zaslužili da osvoje ovakom igrom to je patnja za gledat
8 3
LOLLOL
Igraju katastrofalno, ali i real ce gubiti bodove vidjecete. Obje ekipe su uzas
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti