Pirlo: Cristiano Ronaldo vjerovatno sutra neće početi meč

Tek se oporavio od korone

Pirlo: Cristiano Ronaldo vjerovatno sutra neće početi meč

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sutra igraju u gostima protiv Spezije utakmicu šestog kola italijanske Serije A.

Juventus želi sutra pobjedu protiv Spezije nakon dva neočekivana remija u prethodnim mečevima. Dobre vijesti za Staru damu su i povratak Cristiana Ronalda koji se konačno oporavio od koronavirusa.

Međutim, na današnjoj press konferenciji Andrea Pirlo je poručio da Ronaldo sutra neće igrati od prve minute protiv Spezije.

"On vjerovatno neće sutra igrati od prve minute. Važno je što je ponovo s nama. Znam da je trenirao kod kuće koliko je mogao, ali to nije isto kao kada treniraš s ekipom na terenu. Ima još vremena, ali vjerovatno će ostati na klupi", rekao je Pirlo i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"S druge strane Bonucci će igrati iako je trenirao odvojeno od ekipe. Chiellini nije još spreman i on će ostati u Torinu jer ne želimo ništa rizikovati".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi