Pirlo je sve vidio u svojoj karijeri, ali ga je Ronaldo uspio ostaviti bez teksta

Takvi fudbaleri su baš rijetkost

Pirlo je sve vidio u svojoj karijeri, ali ga je Ronaldo uspio ostaviti bez teksta

Endin Čaušević

Andrea Pirlo je nedavno debitovao na klupi Juventusa koji mu je pružio ogromnu šansu jer je za njega ovo prvi trenerski.

Stara dama nakon dva gola ima pobjedu i remi, a večeras ovaj tim bi trebao igrati derbi protiv Napolija. Pirlo je pokazao da je unio neke promjene u igru Juventusa, ali da će biti potrebno malo vremena kako bi to funkcionisalo onako kako je on to zamislio.

Iz uvodne dvije utakmice jasno je da će Cristiano Ronaldo i ove sezone biti glavni igrač Juventusa i čovjek od povjerenja Pirla. Juventusov glavni cilj sigurno je Liga prvaka, a Pirlo vjeruje da na čelu s Ronaldom ovaj tim može konačno da razbije prokletstvo.

Jasno je kakav je Pirlo bio maestro na terenu i u svojoj bogatoj karijeri imao je priliku da igra s velikim fudbalerima. Međutim, Cristiano je na njega ostavio poseban utisak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svi znamo da je Ronaldo nevjerovatan radnik, ali me uspio iznenaditi kako još uvijek ima takvu želju za treniranjem jer želi da bude još bolji. On prvi dođe na trening, a zadnji ode kući i to me zaista fasciniralo. On treba da bude primjer svima", poručio je Pirlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Akocemorealnoo
Nakon dva gola imaju pobjedu i remi hahaa
0 0
Goran3
Ronaldo voljeli ga ili ne postovanje je zasluzio !!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi