Pirlo ostavio Cannavara bez teksta: "Osvajanje Mundijala ne budi iste emocije više, ali Totti..."

Znamo kako mu je

Pirlo ostavio Cannavara bez teksta: "Osvajanje Mundijala ne budi iste emocije više, ali Totti..."

Endin Čaušević

Legendarni italijanski fudbaleri Fabio Cannavaro i Andrea Pirlo oduševili su sovje fanove jer su se uključili uživo na Instagramu.

Fudbaleri širom svijeta su itekako aktivni na društvenim mrežama dok se nalaze u kućnoj izolaciji, a često možemo vidjeti da se uključe uživo na Instagramu kako bi odgovarali na pitanja fanova.

Legendarni igralijanski igrači Cannavaro i Pirlo su odlučili da naprave isti potez, a usput i da popričaju nakon duže vremena. Jedna od tema bilo je i Svjetsko prvenstvo 2006. godine kada su postali prvaci svijeta s Italijom.

Cannavaro je priznao da je veoma emotivan kada samo vidi i fotografije s tog Mundijala, ali s druge strane kod Pirla to i nije baš slučaj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Andrea, kada pogledam slike s Mundijala 2006. još više sam emotivan nego što sam tada bio", rekao je Cannavaro, a onda je Pirlo iznenadio svojim odgovorom.

"Da, i kod mene dosta toga izazove emocije, ali ta utakmica više ne budi osjećaje kao nekada. Prije nekoliko dana sam gledao oproštaj Francesca Tottija i počeo sam plakati".

Top Komentari

GigantMostarski
Kakve velicine. Kakve igrace su Talijani imali, nevjerovatno!!!!!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti