Pirlo pozvao Ronalda, ali ga nije obradovao

Portugalac se oporavio

Pirlo pozvao Ronalda, ali ga nije obradovao

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo se uspješno oporavio od koronavirusa i uskoro će ponovo na fudbalski teren.

U najavi utakmice protiv Spezije Andrea Pirlo je kazao kako će Ronaldo konkurisati za utakmicu, ali neće biti starter.

"Jutros je radio novi test i bio je negativan. Trenirao je individualno i osjeća se dobro, putovat će s ekipom", kazao je Pirlo.

"Neće igrati od poečta, važno je da je sa ekipom, vidjet ćemo kako će se osjećati sutra i tokom sljedeće sedmice. Nije isto trenirati kući i na terenu", dodao je trener Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je propustio nekoliko posljednjih utakmica Juventusa, a Bianconeri bez sjajnog Portugalca nisu upisali niti jedan trijumf.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi