Pirlo se jučer obradovao Morati, a danas je na treningu dobio još bolje "iznenađenje"

Može biti zadovoljan

Pirlo se jučer obradovao Morati, a danas je na treningu dobio još bolje "iznenađenje"

A. Čaušević

Andrea Pirlo je trenersku karijeru počeo ubjedljivom pobjedom nad Sampdorijom. Juventus je oduševio u prvom kolu nove sezone i slavio je sa 3:0. 

Za Pirla na klupi pravi izazovi tek slijedi, a prvi je već u nedjelju kada će Stara dama gostovati Romi na Olimpicu i na suprotnoj strani će imati nesuđeno pojačanje, Edina Džeku.

Pirlo je tražio napadača proteklih sedmica, a dobio ga je jučer u liku Alvara Morate, a na današnjem treningu ga je dočekalo još bolje iznenađenje.

Naime, Paulo Dybala je odradio kompletan trening sa saigračima nekon nezgodne povrede butnog mišića i bit će u konkurenciji za derbi s Vučicom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala je jedan od najboljih igrača Serije A i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za Juventus u nastavku sezone, a bit će interesnatno vidjeti na koji način ga Pirlo planira koristiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Odma se znalo da je bolja opcija od Dzeka
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi