18

Komentari (18)

Fino alla Fine
Pitam se.,kad ćete prestati sa ovako idiotskim komentarima?Jedna,Druga i Treća STRANA. Kad ćete doći na stadion i sportski navijati za svoj tim.,bez vriedjanja druge strane na nacionalnoj osnovi, samo SPORTSKI NAVIJATI. Molim vas bez odgovora, ovaj ono.,onaj ovo uradio, j.... li te oni i slicno. Uživajte u sportu. Cestitajte protivniku na zasluzenoj pobjedi, podrzite naše klubove u Evropi i slicno. Živi i zdravi bili.
DDG
Još se hvale kako je njihov “novinar” postavio to pitanje.
user1675926959
Ne zovu vas đaba portal gvnagvana.ba hahaha.Smijurija ste od portala
Čestitke Veležu i na više nego zasluženoj pobjedi.A Renduliću,već bivšem treneru puno sreće u novom klubu poslije Zrinjskog!
King_Kenny
...Rendulicu,gdje je bijela kapica i gdje su kovrcavi viseci solufi?...zar gazda Kabiri nije rekao da se dotjeras...Boga mi,otkaz ti visi iznad glave,pa ti vidi...moras se pridrzavati tradicije...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHH...
Ibrahimbeg
Ovo je Božiija kazna za sve lopovluke navijača i igrača Zrinjskoga. Ovo nije Hrvatska ovo je BiH i niko ma ko bio ne može se fsšistički, neprijateljski, ponsšati prema BiH l Bošnjacima.Za ovo je najviše kriv FS BiH Čović, Dodik.Svima treba pokazati ko je gazda u ovoj državi.
Culer
Ovako i novinari ss svako malo pitaju svog šefa kad će otkaz.
Kakvi glupanderi ste vi sa ovog portala za nepovjerovat
E.Car
I jeste seljoberi redom svi novinari u redakciji SS.ba!!! Bravo Velež, nije lahko pobijediti Zrinjski a tek ovako!!!!
Defensor81
Zaslužena pobjeda i nikad lakša Veleža, čestitke, a gospodin Rendulić je dokazao zasto je gospodin, na stranu navijači. FORZA Velež
COVID19
Seljački portal.
ratip irats
Koji ste vi lesinari!!! Ovakvo pitanje postaviti je bas dno dna!! Stidite se!
ubnt
Velez Mostar- Svinjski Tel Aviv 3:0
Chwilla
Kakav papak od novinara. Navikli smo da su to upravo ovi novinari sa ****a****a.ba
limvotemirvah
Svaka cast braco crvena! Jeste vidjeli kako Gulas igra? Govorio sam vam ja. Poslacemo vam i Serbecica, a vi nama Hadzikica. Vec sve dogovoreno. Forza Velez filijalo nasa lijepa, uzmite tu Europu, a mi aBd titulu.
Samo_Realno
Pricas u prazno jarane, Borac ce biti prvi , najstardaniji je , nije prosuo bodove ko Sarajevo (Sloga Doboj 6 bodova) Zrinjski (Posusje 5 bodova ) , a ostale Veleze , Zelje i Siroke necu ni da pominjem. Znaci Borac ce ti biti prvi.
Ecosport
Mirvah, nabijemo ti Aylah na qarine crvene.
Kyle8812
Sacekaj ove 4 gostujuce utk borca na Livadama…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.