Pitate se zašto Eintracht gazi sve pred sobom? Slike iz Nikozije sve govore
(Foto: EPA) Čak je i predsjednik kluba Peter Fischer navijao zajedno sa navijačima Eintracht Frankfurta

Kakvu podršku ima ekipa iz Frankfurta!

Pitate se zašto Eintracht gazi sve pred sobom? Slike iz Nikozije sve govore

Frankfurtski Eintracht je jučer, puno lakše nego što to rezultat govori, savladao kiparski Apollon na gostovanju, rezultatom 2:3.

Eintracht je tako upisao četvrtu pobjedu u isto toliko kola grupne faze Lige Evrope i osigurao šesnaestinu finala ovog takmičenja.

Redom je njemački predstavnik slavio protiv Marseillea, Lazija i dva puta porotiv Apollona, a Eintrachtu ide odličnu i u Bundesigi, te je u posljednjih pet kola ekipa u najboljoj formi u prvom rangu njemačkog fudbala.

Sjajne igre i rezultate Eintrachta prati i fantastična podrška navijača, bilo da se radi o domaćim ili gostujućim utakmicama.

Apollon svoje domaće evropske utakmice igra na GSP stadionu u Nikoziji, koji je uglavnom prazan kada tu igra ova ekipa, ali sinoć su ga navijači Franfurta itekako popunili.

Naime, njih čak 5000 je prešlo više od 3000 kilometara i bodrilo svoje miljenike do nove pobjede u Ligi Evrope.

Eintrahct zaista ima sjajne navijače, a još se sjećamo spektakularnih kadrova sa proslave osvajanja Kupa Njemačke prošle sezone.

Top Komentari

Emir
Nema se sta reci nego respekt.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi