Kamera na meču kvalifikacija ulovila plavušu s pivom, njena reakcija će joj donijeti 15 minuta slave

Detalj sa susreta Belgija - Estonija

Kamera na meču kvalifikacija ulovila plavušu s pivom, njena reakcija će joj donijeti 15 minuta slave

Admin Čaušević

Nekoliko drugarica je stiglo na utakmicu kako bi uživali u fudbalu, jedna je ulovljena s pivom u ruci i kada je to shvatila mora se priznati da je reagovala na fantastičan način.

U utorak su igrane posljednje utakmice kvalifkacija za Evropsko prvenstvo septembarskog prozora. Meč koji je nudio najmanje neizvjesnosti je svakako onaj Belgije i Estonije.

Susret se igrao na stadionu King Baudouin, a u belgijsku prijestolnicu stigao je određen broj navijača Estonije, uključujući grupu od nekoliko djevojaka.

Režiseru je u jednom trenutku meča bilo "dosadno", pa je odlučio da pogleda šta se dešava na tribinama i čini se uhvatio pravi trenutak.

Naime, jedna plavokosa navijačica je snimljena kako drži pivo u ruci tokom razgovora sa drugaricama, a njena reakcija će sigurno oduševiti sve.

Inače, u blizini su se nalazili i roditelje jedne od djevojki i čini se da im uopšte nije smetalo što plavuša u njihovoj prisutnosti konzumira pivo. 

Nakon što je odložila pivo, plavuša je shvatila da je prikazana na velikom ekranu te je počela mahati rukama od silne radosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

To je za nju sigurno bio najsretniji trenutak večeri pošto su Estonci na terenu doživjeli potpuni debakl. Tako svoju mrežu nisu uspjeli sačuvati ni pet minuta.

Vertonghen je zabio na startu meč, a nakon toga je Trossard udvostručio vodstvo, da bi u nastavku u razmaku od nekoliko minuta dva puta zabio i Lukaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije