Pjaca dobio priliku da spasi karijeru
Foto: EPA

U Juventusu je otpisan

Pjaca dobio priliku da spasi karijeru

Hrvatski fudbalski reprezentativac Marko Pjaca primoran je ići na novu posudbu.

Pjacin uspon nakon selidbe u Juventus usporile su brojne povrede koje su mu zamalo i uništile karijeru, a na njegovu žalost, u torinskom klubu je danas gotovo skroz otpisan.

Morat će bivši fudbaler Dinama nakon posudbi u Fiorentini i Anderlechtu ponovo krenuti dalje, a sudeći prema pisanju medija iz Italije, interes za njegove usluge je pokazao novi prvoligaš Benevento.

Na Pjacinom dolasku insistira trener Pippo Inzaghi, a selidba u Benevento možda i ne bi bila loša za rođenog Zagrepčanina, pogotovo jer bi na neki način dobio priliku da ponovo oživi svoju karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Benevento je osim Pjace zainteresovan još za Gervinha iz Parme te Lapadulu koji igra u Lecceu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi