Pjaca: Nosim broj koji mi na leđa stavlja odgovornost

Hrvatski fudbaler iz Fiorentine

Pjaca: Nosim broj koji mi na leđa stavlja odgovornost

Hrvatski fudbaler Marko Pjaca je ovog ljeta stigao u Fiorentinu na posudbu iz Juventusa.

Pjaca je već debitovao za svoj novi klub, koji u narednom kolu ima veoma težak zadatak - gostovanje Napoliju na San Paolu.

"Napoli je izuzetno jaka ekipa i sigurno su jedan od glavnih favorita za naslov. Ali, nemamo se čega plašiti. Sezonu smo počeli veoma dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti", započeo je Pjaca, te dodao:

"Iako smo gosti, vjerujem da možemo pobijediti. Također, volio bih i da postignem prvijenac i da pomognem svom timu u borbi za što bolji plasman u Seriji A".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marko Pjaca u novom klubu nosi 'desetku', koja ga posebno motiviše.

"Nosim broj koji je ovdje pripadao nekim legendama kluba. Desetka na leđima mi predstavlja dodatnu odgovornost", rekao je Pjaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi