14

Komentari (14)

struja
Cudime da ne vidite da je u Spaniji najteze igrat.To je i Mire uvidio,prije svega tehnicki su jaki i namazani ...driblaju ga i pretrcavaju
huizju
@struja haha. Dobar vic! Cuj u Spaniji najteze igrati, oplakah.
struja
Ako nemas argument?oplakuj se i dalje.
Dr.Lehrer
@struja A koji je tvoj argument?? Jako se igra zato sto se dribla? U Italiji ako ne sklonis nogu na vrijeme nadjes je na tribini. Takticki se nadmudruju 90min. Zato i kazu da nema ljepote u igri u Italiji. U Engleskoj dueli na sve strane, a tek u šesnestercu. Ne vidim po čemu Španija ispade teška. Upravo po ovom svemu njemu je Španija tj Barca trebala odgovarati. Jer grade igru na fini tehnički fudbal.
struja
Pa napiso sam,-driblaju i pretrcavaju Pjanica ko od sale.Ocito da je ispod tog nivoa...Inace i ja Barsu gledam zbog Mireta i zelim da uspije.Ako si suto znas,vidis razliku kad igras protiv spremniji...kon.Dr.Vozdra
Dasler
@struja A tvoj argument je “tehnicki su jaki i namazani” - na nivou devetogodisnjaka! Pratis li druge lige mozda? Pogledaj par ytakmica Serie A, Bundeslige, Premier lige. Pa Bundesliga je izmislila svijet za Spansku sapunicu! Argumenti? Utakmice Premier lige i Bundeslige dinamicnije, igra se napadacki fudbal sa dosta golova na utakmicama. Italijani izmislili taktiku u poredjenju sa Spanskim timovima.
struja
@Dasler procitaj par puta,ovde je prica o Miretu,kontare?Argument je da ga driblaju,pretrcavaju,citaju....zato je na klupi.poz.
Dasler
@struja pusti se te šuplje, pročitaj ti šta si napisao, pa i komentare iznad, jer očito ne znaš šta si htio reći.
"Španiji najteže igrati", zatim "tehnički jaki i namazani". Ofiraš se
realno_govoreci
Napišite da nije postigao iz igre jer gol je iz penala postigao u kupu za Barcu nedavno.
Tz_Niko75
Steta, a svi su ga vidjeli u prvoj postavi umjesto Busquetsa. On se najbolje snalazi na De Jongovoj poziciji, a tu nema sanse. Ovaj malac i zabija i dodaje i trci. Bolje mu je da se posudi negdje, npr. Bayern. Kako ode Tiago, ostade prazno mjesto. Jos i Braco tu.
GAZIJASAISTOKA_
Kad su culi da je sa SERIFOM slavio TRANSFER, bilo im je SVE JASNO..
BosnianKingdom
Pa ne moze kad igra zadnjeg veznog, a on je prirodno playmaker iza napadača, pa u Romi je imo dvociren broj i golova i asistencija, takodjer u Lyon jer je igro 4 3 3 To jesg bio je odmah iza napadača, a ne ****ni zadnji vezni
zajid08
Allegri ga je ispocetka kritikovo kad je presao u juve, da previse igra rizicne pasove, da hoce sve na brzinu da rijesi i da treba da igra samo na siguricu i sanse ce se kreirati kad protivnik napravi gresku. Kuman trazi od njega da igra lucidne pasove, da rizikuje, udje u sesnaest itd. znaci poslije 4 zadnje godine igranja na jedan nacin, sada se trazi potpuni preokret. To nece ici, pogotovo kod igraca od 30 i kusur godina.
BosnianKingdom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.