I Barcelona pomaže Juventusu da vrati Pjanića
FOTO - EPA

Spremni su plaćati dio godišnjih primanja

I Barcelona pomaže Juventusu da vrati Pjanića

A. Beganović

Bosanskohercegovački vezni fudbaler Miralem Pjanić najvjerovatnije će ovog ljeta napustiti Barcelonu, a sve je izvjesnije da će se vratiti u Juventus.

Miralem Pjanić je ljetos Juventusov des zamijenio onim Barceloninim, no u redovima šapnskog velikana nije opravdao očekivanja.

Trener Barcelone Ronald Koeman nije mu mnogo vjerovao, a navodno više ne računa na njega pa je Pjanićev odlazak sigurna oklada.

A, kako sada stvari stoje, bosanskohercegovački veznjak je najbliže povratku u Juventus na čiju klupu se vratio i Massimiliano Allegri sa kojim je Pjanić svojevremeno sjajno sarađivao.

Navodno je najbliža opcija Pjanićev dolazak na dvogodišnju posudbu, a Barcelona je također spremna pomoći toj akciji tako što će plaćati dio godišnjih primanja bosanskohercegovačkog veznjaka koji iznosi 6.5 miliona eura.

Pjanić je u prošloj sezoni upisao minutažu u 30 utakmica, ali uglavnom je ulazio sa klupe za rezervne igrače. Nije se upisao u listu strijelaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Pjanića redove Barcelone će napustiti Phillipe Coutinho i Samuel Umtiti, a nije isključeno da još fudbalera napusti redove španskog kluba.

Na kraju dodajmo da se Pjanić u posljednje vrijeme povezivao i sa Napolijem, Chelseajem i Evertonom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

SickLook
Idi ti Mire s babom siri biznis po Kalesiji jbt fudbal vidis da te niko nece ?
3 8
Zoilomas
Pita se i Pjanic nesto nek crknu od pomaganja
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi