6

Komentari (6)

SamoSiroki
Ne može odigrati 30 min na vrhunskoj razini.. Ali dobro, bio je klasa to postujem .
user1676604889
Nije nikad ni bio,sve mu je islo u prilog i srecu lidu imao. Glumac obicni,koji stvara pritisak na ostale igrace i glumi autoritet a najlosiji igrac uglavnom
vence
user1676604889
On da dadne 16 maximuma dzaba. Dokaz da je sreca sve u zivotu,nikakav igrac
user1673012687
Daj maksimum od sebe i zelja ti se ispuni...
Ss.ba
Hairli da bude. A fakat bi to obradovalo sve bosance i hercegovce. Treba nam nesto "nase" da nas kao naciju uzdigne i motivise. Previse smo depresivni kao nacija. Nas sve pogadja.pogadja nas rat u Ukraini,ubijanje u Gazi...o Koroni da ne govorim. Ako se uspiu plasirat na Euro,oprosteni su im svi derneci,kolaci,šiše,obilasci rodbine za vrijeme okupljanja. Mjesec je ramazana,pa treba oprastat..ako On moze da nam oprosti,zasto mi ne bi mogli oprostit par tufahija viska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.