Italijani pišu o poruci Pjanića za Bonuccija: Sve osim toga je bilo ružno pročitati

Uvrede za kapitena

Italijani pišu o poruci Pjanića za Bonuccija: Sve osim toga je bilo ružno pročitati

E. Škorić

Juventus je sinoć ponižen, pošto je u Torinu izgubio od Fiorentine s 3:0.

Neočekivan poraz Stare dame u utakmici u kojoj je igrala sa deset igrača jer je Juan Cuadrado dobio direktan crveni karton. Iako je jasno da je to bio prelomni trenutak meča, ne može se čovjek oteti d ojmu da je Juventus opet nadigran i da nije ni sjena od onoh Juventusa iz prošlih sezona.

Kapiten Bonucci dobio je salve uvreda na društvenim mrežama nakon što je objavio poruku izvinjenja.

"Najgori Juventus u ovom dijelu sezone. Ispričavam se navijačima u moje ime, prije svega. Nema se tu više šta dodati", napisa je Bonucci.

"Sram vas bilo", jedan je od komentara, a većina njih smatra da je "izvinjenje sve što znate trenutno". Sa svih strana paljba i po Bonucciju i po njegovim saigračima, veliki broj raznih uvreda i pogrnih naziva, no dobio je pozitivan komentar od Miralema Pjanića, bivšeg člana Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Naprijed brate", napisao je Pjanić, koji pomno prati dešavanja u svom bivšem klubu i svakako želi da njegov donedavni klub ponovo bude prvak Serije A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nono
Valjo im je Pjanić više nego Ronaldo i Morata zajedno !!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije