Pjanić je reagovao odmah nakon što je saznao da je kazna smanjena: Fotografija nas je oduševila!

Oglasio se preko Instagrama

Pjanić je reagovao odmah nakon što je saznao da je kazna smanjena: Fotografija nas je oduševila!

Vezni fudbaler Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić saznao je danas vrlo lijepe vijesti. 

Žalba Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine urodila je plodom kod UEFA-e i Pjaniću je smanjena kazna s dvije na jednu utakmicu zbog crvenog kartona kojeg je dobio protiv Grčke u Zenici.

To znači da će naš ponajbolji fudbaler biti na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkom u susretu protiv Italije kojeg igramo tri dana nakon meča protiv Finske u gostima, a sve to početkom juna u sklopu kvalifikacija za Euro.

Ova vijest je očigledno obradovala i Pjanića koji se odmah oglasio preko Instagrama i postavio fotografiju koja nas je sve jako obradovala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Pjanić je postavio fotografiju u dresu reprezentacije uz državni grb i simbol srca čime je samo dokazao da se jako raduje narednim izazovima u državnom dresu.

Top Komentari

Chupy
Nisi dotako onog grkova, pas im mater.
5 0
Who am i
Nije ono bilo ni za zuti a kamoli za crveni ako je ko i trebao dobiti karton onda je grk trebo dobit zuti jer on je na tebe naletio a ne obratno kako kazu ali vidio ssnimak sve jasno pokazuje THE BOSNIAN-KING
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi