Pjanić na tribinama San Sira, oduševljeno ga dočekale dvije ponajveće ikone Serije A

Pjanić na tribinama San Sira, oduševljeno ga dočekale dvije ponajveće ikone Serije A

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativa Miralem Pjanić u Milanu večeras prati italijanski derbi.

Nakon što je završio obaveze s Bešiktašom u kojem igra na posudbi iz Barcelone, Pjanić je napustio Istanbul i zaputio se prema "svojoj" Italiji.

Večeras je na San Siru i sa tribina bodri bivši klub Juventus, koji odmjerava snage sa domaćom ekipom Milana.

Pjanić je uočen na tribinama, a tamo su ga srdačno pozdravljali Paolo Maldini i Andrea Pirlo, nekadašnji saigrači iz Milana i dvije ponajveće ikone Serije A.

Maldini je sada sportski direktor Rossonera, Pirlo je bivši trener Juventusa, dok je Pjanić i dalje igrač koji je uz Staru damu i nije isključeno da se možda već na ljeto vrati u redove torinskog kluba.

Oglasi

Bh. veznjak je u dosadašnjem dijelu sezone za Bešiktaš odigrao 18 mečeva u svim takmičenjima, te je uspio da upiše četiri asistencije.

Pjanić s Barcelonom ima saradnju do ljeta 2024. godine, ali mnogi smatraju da bh. reprezentativca više nećemo gledati u dresu katalonskog kluba.

Navodno, turski klub je ponudio Barceloni mogućnost da produže Pjanićevu posudu na još godinu dana, te da uključe otkupnu klauzulu u taj dogovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I sam Pjanić ima želju da se ne vraća u Barcelonu, no vidjet ćemo šta će donijeti ljeto pred nama.

Top Komentari

Nadan
Precijenjena igrac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi