Pjanić na velikom iskušenju: Na stolu ima ugovor vrijedan 10 miliona godišnje

Želi ga Real Madrid

Pjanić na velikom iskušenju: Na stolu ima ugovor vrijedan 10 miliona godišnje

A. Čaušević

Miralem Pjanić će za nekoliko mjeseci biti na velikom iskušenju. Da li ostati u Juventusu ili fudbalski hljeb početi zarađivati negdje drugo. 

Bh. reprezentativac je trenutno najzanimljiviji Real Madridu, ako je vjerovati medijskim natpisima u Španiji i Italiji. Navodno je ove sedmice i njegov menadžer Fali Ramadani pregovarao sa sportskim direktorom kraljevskog kluba Angelom Sanchezom.

Rai Sport je sinoć objavio nove detalje sastanka te je prema kanalu italijanske državne televizije Pjaniću ponuđen ugovor vrijedan 10 miliona eura godišnje, odnosno 3.5 miliona više nego što trenutno zarađuje u Juventusu.

Veznjak koji će za nekoliko dana napuniti 29 godina je velika želja Zinedinea Zidanea, te će francuski stručnjak sigurno insistirati na njegovom dovođenju. U Realu čak razmišljaju da put Torina pošalju Tonija Kroosa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kakva je pozicija Stare dame u svemu? Pjanić je vezan za Bianconere do 2023. godine i sigurno će oni biti ti koji će odlučivati na koji način će se realizovati eventualni transfer.

Međutim, u Juventusu nikada nisu zaustavljali igrače koji su iskazali želju za odlaskom te ukoliko Pjanić zaista bude želio da napusti Apenine to će se i desiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Celtic
Svake godine naši igrači idu u Real, Barcelonu, Manchester, na kraju ostanu gdje jesu ili završe po Turskim sporovima.
5 2
zmijuga.loma
Isti ovaj kvazi novinar Causevic upravo pise da ce Toni Kroos otici u Manchester City.. haha. koja smijurija od portala. Nije ni cudo sto im je bio zabranjen pristup Grbavici
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi