Nainggolan više neće biti Romin problem

Vezista napušta Rim?

Nainggolan više neće biti Romin problem

Belgijski vezista Radja Nainggolan našao se u velikom problemu nakon objavljivanja snimka za Novu godinu na kojem se vidi kako konzumira cigarete i alkohol.

U italijanskim medijima se pojavila informacija da je Roma kaznila svog fudbalera sa 100.000 funti zbog tog snimka, a osim toga vjerovatno neće biti u prvoj postavi za utakmicu protiv Atalante ovog vikenda.

Ipak, tu nije kraj mukama za Nainggolana koji će, kako sada stvari stoje, na ljeto napustiti Romu. Radja je i ranije imao problema sa porocima kao što su alkohol i cigarete, a to u rimskom klubu očito više ne mogu trpiti.

Italijanski mediji prenose da Nainggolan ima ponudu iz Kine, a Roma bi za njega mogla da dobije 50 miliona eura što svakako nije loše za igrača koji će uskoro napuniti 30 godina. Osim toga, i Nainggolan bi trebao zarađivati više novca nego u Romi, a samo se postavlja pitanje ima li motiva da ode u Kinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac je godinama unazad jedan od najboljih igrača Rome, a tokom ove seozone je odigrao ukupno 21 utakmicu i postigao je dva gola uz četiri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi