Pjanićeva poruka preko storyja bi se trebala uvažiti!

Bh. reprezentativac

Pjanićeva poruka preko storyja bi se trebala uvažiti!

Bh. reprezentativac i član Juventusa Miralem Pjanić oglasio se preko Instagram storyja povodom problema sa koronavirusom. 

Pjanić je postavio fotografiju na kojoj se vidi Hamiltonova izjava u kojoj negoduje na činjenicu da čelnici F1 još uvijek nisu odgodili prvu trku sezone u Australiji.

"Ne mogu vjerovati da će se utrka uopšte održati, a totalno sam šokiran činjenicom da nas ovoliko u ovom trenutku sjedi u ovoj jednoj prostoriji. Naravno da sam zabrinut, kao i svaka normalna osoba", kazao je Hamilton povodom toga.

Pjanić je očigledno saglasan s njim i poziva da se sve obustavi.

"Zaustavite sve", napisao je Pjanić preko te fotografije.

Podsjetimo, Pjanić je trenutno u karantinu, kao i ostali fudbaleri Juventusa jer je u njihovoj ekipi koronavirus dijagnosticiran kod Danielea Ruganija. Osim Juventusa, u karakntini su i fudbaleri Intera koji su protiv Stare dame igrali prije četiri dana. Nerazzurri će u izolaciji biti do 22. marta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A je inače odgođena barem do 3. aprila a osim nje do asada je odgođena i La Liga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Bolje da se zaustavi dok neprodje virus. Pa baraz igrati u Aprilu....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi