Pjanić otputovao u Istanbul!

Ima novi klub

Pjanić otputovao u Istanbul!

A. Čaušević

Miralem Pjanić karijeru nastavlja u Bešiktašu.

Nakon što je proteklih sati intenziviran kontakt između Bešiktaša i Barcelone pronađen je i zajednički jezik za transfer.

Objavom na Instagramu 31-godišnjak je praktično potvrdio da nastavlja karijeru u turskom velikanu.

No description available.

Pjanić je objavio fotografiju iz aviona te je trenutno na putu za Istanbul gdje ga čekaju potpis i ljekarski pregled. 

Bh. reprezentativac će kako sada stvari stoje u Bešiktaš na jednogodišnju posudbu i čekaju ga nastupi u Ligi prvaka.

Oglasi

Inače, jedan od najboljih pojedinaca meča protiv Francuske je propustio večerašnji trening, prema svemu sudeći neće igrati ni protiv Kuvajta, dok će konkurisati za utakmicu protiv Kazahstana u utorak. 

Odlazak u Bešiktaš se može smatrati pravim potezom za povratak u formu pošto će igrati u najelitnijem takmičenju i to u grupi sa Sportingom iz Lisabona, Borussijom Dortmund i Ajax.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Problema s adaptacijom u Istanbulu ne bi trebao imati pošto ga tamo čekaju neka poznata lica kao što su Edin Višća, Armin Hodžić, Haris Hajradinović, te Ajdin Hasić.

Pjanić je ranije igrao za Metz, Lyon, Romu, Juventus i Barcelonu pa će mu Bešiktaš biti šesti klub u karijeri. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nuraH
Nije moglo gore
4 34
jeroha1987
Igraci tamo idu da zavse karijere , e u sta se pretvori covjek kojem je san bio da zaigra za Barselonu ,propao i on i ona
5 32

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti