Pjanić 'pecnuo' Cancela, Portugalac odgovorio: "Od*ebi Bosanac"

Samo šala ili?

Pjanić 'pecnuo' Cancela, Portugalac odgovorio: "Od*ebi Bosanac"

Edmir Škorić

Joao Cancelo danas je predstavljen u Manchester Cityju, a prelazak u redove engleskog prvaka obilježio je i na društvenim mrežama.

Cancelo je fotografiju sa predstavljanja na Etihadu objavio na Instagram profilu i stigle su destine hiljada komentara. Uglavnom su mu svi čestitali na prelasku u novi klub. Dobro, ne baš svi.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić ima taj običaj da se na pomalo sarkastičan način obraća u komentarima svojim saigračima ili poznanicima. U ovom slučaju, bivšim saigračima.

"Ušuti", napisao je Pjanić ispod fotografije Cancela na portugalskom jeziku.

"Od*ebi Bosanac", odgovorio mu je Cancelo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se čini da su komentari napisani u ozbiljnom tonu i bez naknadnih smajlića, vjerujemo da se radi o šali i da su Miralem i Cancelo veliki prijatelji, bez obzira što će Portugalac sada igrati u Engleskoj.

Top Komentari

AmarS
Ne bi me čudilo da je ovo stvarno!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi