Pjanić postaje dio ogromnog transfera: Hoće li engleski velikan zaista ovo uspjeti?
Mali princ ima nekoliko opcija za nastavak karijere, a mogao bi biti dio jednog od najvećih poslovanja između engleskog i italijanskog kluba.

Bh. veznjak sve bliži odlasku

Pjanić postaje dio ogromnog transfera: Hoće li engleski velikan zaista ovo uspjeti?

Bosanskohercegovački vezni fudbaler Miralem Pjanić sve više se povezuje sa odlaskom iz Juventusa. 

Nakon što se dugo vremena povezivao sa Barcelonom, pa kasnije PSG-om i Manchester Cityjem, Pjanić se sada dovodi u vezu sa Chelseajem.

Kako prenosi Football Italia, Chelsea želi dovesti trojicu fudbalera Juventusa i to Daniele Ruganija, Gonzala Higuaina i upravo Miralema Pjanića.

Ulje na vatru je dolio Fali Ramadani koji je navodno novi agent našeg fudbalera i koji je sinoć večerao sa Pjanićem. Podsjetimo, radi se o agentu koji je pomogao Chelseaju da dovede Maurizija Sarrija ovog ljeta na Stamford Bridge stadionu, a trenutno Plavcima pomaže u pregovorima oko transfera Daniele Ruganija.

Navodno će biti i poveznica za Gonzala Higuaina kada počnu pregovori, a naš reprezentativac će biti šlag na tortu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sportitalia prenosi kako je jučer vlasnik Chelseaja Roman Abramovič boravio u Milanu, ali navodno je stigao samo u šoping. Osim toga, pomenuti izvor prenosi kako je večera između Pjanića i Ramadanija bila samo prijateljska i da se nije pričalo o transferu.

Naravno, ukoliko Chelsea uspije da dovede trojac iz Juventusa kao što se piše, to će sigurno biti jedan od najvećih poslova između jednog italijanskog i engleskog tima. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi