Pjanića pitali da li napušta Juve, a on kratko odgovorio i otišao

Nije mu se svidjelo pitanje

Pjanića pitali da li napušta Juve, a on kratko odgovorio i otišao

Endin Čaušević

Italijanski mediji u prethodnih nekoliko sedmica dosta su pisali o tome da će Miralem Pjanić napustiti Juventus ovog ljeta, te da su za njega interes pokazali Barcelona i Manchester City.

Iz Juventusa su u nekoliko navrata poručili da Pjanić ostaje u ekipi jer Masimilliano Allegri ozbiljno računa na njega, no špekulacije se tu nisu zaustavile. Iako ugledni mediji na Apeninima prenose da će Pjanić produžiti saradnju sa Starom damom večerašnja izjava bh. reprezentativca nije obećavajuća.

Naime, reporter italijanskog Sky Sportsa je odlučio da priđe Pjaniću i pita ga za izjavu dok je bh. igrač napuštao jedan restoran u Torinu. Prvo pitanje bilo je oko Ronalda na šta je Pjanić odlučio da stane, te mu odgovori o tome šta misli o dolasku Portugalca u Juve.

"On je fantastičan fudbaler i njegov dolazak je zaista velika stvar za Juventus", rekao je Pjanić, a zatim ga je novinar pitao da li će ostati u Juventusu i igrati s Ronaldom. Pjanić mu je dao kratak odgovor, te je sjeo u svoj automobil i otišao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želim vam prijatnu noć", prokomentarisao je bh. reprezentativca.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Valjate gluposti,čuj Barsa i Mcity zainteresirani za ovu ublehu od igrača.Svašta.
1 11
Benjamingst
Kad Pjanic zavrsi karijeru Dzeko za 2 godine mozda ode u USA da digne koji milion tako da nasa Reprezentacija gubi 2 asa...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi