Pjanić se oglasio na Instagramu, a onda ga je Francesco Totti oduševio svojim komentarom

Bh. reprezentativac sjajan protiv Intera

Pjanić se oglasio na Instagramu, a onda ga je Francesco Totti oduševio svojim komentarom

E. Čaušević

U derbiju Italije fudbaler Juventusa su sinoć u gostima pobijedili Inter sa 2:1 u okviru sedmog kola Serije A.

Stara dama se pobjedom protiv ljutog rivala probila do prvog mjesta gdje su već osam sezona zaredom. Odličan meč sinoć je odigrao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je u odličnoj formi.

Pjanić je na terenu proveo svih 90 minuta, te je upisao sjajnu asistenciju kod prvog gola Juventusa. Nakon utakmice bh. reprezentativac se oglasio na Instagramu, a komentar mu je ostavio i legendarni Francesco Totti.

"U nedjelju navečer nema sumnje, tango", napisao je Pjanić aludirajući na to da su Argentinci riješili ovaj derbi svojim golovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon toga oglasio se i Totti koji je kratko napisao da je Juventus jednostavno nivo iznas ostalih. Pjanić je odgovorio bivšeg saigraču i poručio mu još jednom da je on njegov idol.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi