Pjanić se pohvalio golom, pljuštali komentari: Hajrovićev ga oduševio

Na Instagramu

Pjanić se pohvalio golom, pljuštali komentari: Hajrovićev ga oduševio

A. Čaušević

Miralem Pjanić je protiv Finske odigrao možda i svoj najbolji meč u dresu reprezentacije BiH. 

Pjanić je u visokom trijumfu 4:1 zabio dva gola, a drugi je zaista prava majstorija nakon što je loptu smirio grudima i loptu plasirao pod prečku.

Dan nakon utakmice veznjak Juventusa je na društvenoj mreži Instagram objavio drugi pogodak, nakon čega su počeli da pljušte komentari.

Bh. reprezentativcu su čestitali mnogi igrači, između ostalih Franck Ribery, Radja Nainggolan, Blaise Matuidi, te pojedini saigrači iz bh. reprezentacije.

Izet Hajrović je napisao "Pjana majstore", a Pjanić mu je odgovorio sa "Bravo Izete...".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

View this post on Instagram

Buona domenica cosi 😎

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) on

Top Komentari

MirzaBarucic
Napokon imamo stabilnu odbranu, sa izvrsnim Kvržićem i robusnim Kovačevićem. Bičakčić je solidan igrač. 10x bolji od Zuke. Pjanke bio vanzemaljac, mada su Sarić i Cimirot odradili savršen posao. Hajrović (MORA POČETI PROTIV GRKA), Hodžić i Gojak odlični u napadu. Fince smo bukvalno izigrali brzinom. Takva brza dodavanja, takve kombinacije. BRAVO ZMAJEVI
14 3
Ninoox
Jarane moj koliko mi igramo bolje bez Dzeke to je nevjerovatno, nasi isto ko da se svi uzdaju u Dzeku da ce on nesto a on nista.. a gledaj bez njeg, rasuli smo Fince ko vrecu brasna
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije