Pjanić spreman za Udinese, Džeko i Zukanović starteri

Bh. veznjak se oporavio od povrede

Pjanić spreman za Udinese, Džeko i Zukanović starteri

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju u gostima protiv Udinesea u okviru 29. kola italijanske Serije A.

Roma je u utorak igrala revanš utakmicu protiv Real Madrida na Santigao Bernabeu, a na toj utakmici na poluvremenu Spalletti je Pjanića ostavio u svlačionici zbog manje povrede zgloba desne noge.

Ipak, italijanski mediji danas pišu da je Pjanić spreman za sutrašnju utakmicu protiv Udinesea, ali da će vjerovatno ovaj meč početi sa klupe za rezervne igrače. Iako je najavljivano da će se Džeko preseliti na klubu, Corriere dello Sport piše da bi bh. napadač ipak trebao početi sutrašnju utakmicu.

Dobre vijesti za Spallettija su da se oporavio i Daniele De Rossi koji će konkurisati za sutrašnju utakmicu, dok je i dalje povrijeđen Radja Nainggolan. Također, u prvom sastavu trebao bi se naći i Ervin Zukanović koji je odigrao dobru utakmicu protiv kraljevskog kluba. Najavljeni sastav Rome za meč protiv Udinesea:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Szczesny, Florenzi, Manolas, Zukanović, Digne, Vainqueur, Keita, Perotti, Salah, El Shaarawy, Džeko.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi