Pjanić: Šta više možemo tražiti?

Veznjak Juventusa nakon Atalante

Pjanić: Šta više možemo tražiti?

Vezni fudbaler Juventusa Miralem Pjanić bio je veoma sretan nakon sinoćnje utakmice protiv Atalante.

Juventus je slavio sa 2:0 u zaostalom meču Serije A na domaćem terenu i na taj način je povećao prednost u odnosu na Napoli na četiri boda.

"Napravili smo ono što smo trebali, pobijedili smo i povećali prednost u odnosu na Napoli. Nije lako biti u pogonu svaka tri dana, posebno kada igrate protiv taktički dobre ekipe kao što je Atalanta. Ali, mi smo u četvrtfinalu Lige prvaka, u finalu Kupa Italije, a također smo na vrhu Serije A. Šta više možemo tražiti u ovom trenutku?", upitao se Pjanić pa nastavio:

"Titula u Seriji A će se odlučivati do samog kraja, tako da ne smijemo spuštati nogu sa gasa. Obično najbolja odbrana osvaja Seriju A, ali mi smo do sada pokazali da možemo postići i mnogo golova. Računaju se samo pobjede i one su jedni važne, a kada ne primimo gol zaslužna je čitava ekipa, počevši od napadača", rekao je Mali princ.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus narednu utakmicu u Seriji A igra na gostovanju protiv SPAL-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi