Pjanić sutra debituje u dresu Juventusa

Prijateljski meč protiv Tottenhama

Pjanić sutra debituje u dresu Juventusa

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić sutra će debitovati u dresu Juventusa.

Aktuelni prvak Italije nalazi se na pripremama u Australiji, a sutra ih očekuje prijateljski meč protiv Tottenhama. Iako je Pjanić već odigrao jednu trening utakmicu, ovo će biti prvi zvanični meč za bh. igrača u dresu Stare dame.

"Bit će nekoliko izmjena u sastavu. Pjanić će sigurno početi utakmicu, a vjerovatno će i Benatia, te Roberto Pereyra. Planiram igrati sa četiri igrača u zadnjoj liniji jer je ovo meč u kojem želim probati nekoliko stvari", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mogući sastav Juventusa: Neto, Sandro, Benatia, Rugani, Asamoah, Hernanes, Lemina, Pjanić, Pereyra, Dybala, Cerri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi