"Pjanić u igri? Ne bih stavio ruku u vatru za to"
Foto - EPA

Suđena mu je klupa do kraja sezone

"Pjanić u igri? Ne bih stavio ruku u vatru za to"

Midhat Šljivak

Juventus će sutra odigrati meč 36. kola italijanske Serije A protiv Sampdorije.

Imat će Stara dama iz Torina novu meč loptu za titulu prvaka Italije, ali s obzirom na to da su u poprilično slaboj formi, ne bi bilo nikakvo čudo da slavlje sačeka još malo.

Ono što je gotovo sigurno je to da Miralema Pjanića neće biti na terenu. Trener Maurizio Sarri očigledno je prekrižio bh. veznjaka i jasno je poručio kako 'utakmice do kraja sezone nisu za njega'.

Ipak, navijači se nadaju da bi Pjanić mogao zaigrati u poprilično problematičnom veznom redu Stare dame, a novinar Sky Sport Giovannu Guardala se ne bi kladio na to.

"Ne bih stavio ruku u vatru da će se pojaviti na terenu", kratko je Guardala poručio svima koji vjeruju da će Pjanić ipak zaigrati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri je u prethodne dvije utakmice Pjanića ostavio na klupi zbog navodih povreda, ali upravo je Guaralda jučer jasno rekao da trener Juventusa ne govori istinu i da na ovakav način zapravo žele Pjanića sačuvati zdravog do prelaska u Barcelonu.

Mozzart vam nudi odlične kvote na meč Juventus - Sampdoria. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.