Pjanić učestvovao u novom izazovu popularnih Freestylersa

Red je došao na Juventus

Pjanić učestvovao u novom izazovu popularnih Freestylersa

Endin Čaušević

Adidas je prije nekoliko sedmica pokrenuo novu seriju u kojoj glavnu ulogu imaju fudbalski freestyleri.

Njihov zadatak je da gostuju kod raznih evropskih klubova, te da igračima ovih ekipa zadaju zanimljive izazove. U dosadašnje četiri epizode gostovali su, između ostalih, Messi i Suarez, a sada je došao red na Juventus.

Jedan od Freestylersa prisustvovao je utakmici između Juventusa i Lyona, a nakon toga imao je zanimljive zadatke za Pjanića, Hernanesa i Cuadrada. U ovoj Adidasovoj epizodi htjeli su pokazati šta bi bilo da je fudbal neka vrsta ulične borbe. Svaki igrač je izabrao svog kandidata, a na kraju je slavio Pjanić i njegov kandidat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi