Pjanić: Vidjet ćete koliko će golova Džeko postići

Mali princ za italijanske medije

Pjanić: Vidjet ćete koliko će golova Džeko postići

Fudbaler Juventusa i naše reprezentacije Miralem Pjanić poručio je za Gazzetta dello Sport da vjeruje u kvalitete Edina Džeke te da on može voditi Romu do sjajnih rezultata ove sezone.

Džeko je u Seriji A ove sezone postigao već pet pogodaka uz tri asistencije za samo sedam odigranih kola. Pjanić vjeruje da je to znak da će Džeko imati svoju sezonu.

"Nisam uopšte iznenađen načinom na koji je Džeko počeo sezonu. Veoma sam sretan zbog njega. Prošle sezone nije pokazao sve što zna i zato je ova jako bitna. Trenutno bi djeluje kao da ima više samopouzdanja i vjere u sebe", rekao je Pjanić i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovakvog Džeku znam dugo vremena. On je sjajan napadač koji može sam sebi da stvori priliku. Vidjet ćete koliko golova će postići za Romu ove sezone. On nije zaboravio postizati golove".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi