11

Komentari (11)

BobPaisley
...ovo je ono kad nesto izjavis samo da bi se nasao u centru paznje i pokusao ispasti pametan,a zapravo ispadnes veoma glup.
kenomax
Koja ironija...
zakeroni
A ko je ovaj lik?!
ayd
Matuidi, Can i Khedira nisu sigurno bolji, Ramsey i Bentacour su dvije klase ispod, ovo je vise izjava da pokusa uticati na psihu Pjanketa ali me zna on za taj bosanski inat.
Śmeker007
Bosanski inat? gahaha de bgt ne pisi gluposti Mi mislimo da je Pjanic kao najbolji, al je daleko od toga vjerovao ili ne, nema radius kretanja kad vidis jednog Kante sta radi onda se useres covjece..
RobijasZe
Kante je igrac kao Matuidi, Pogba i ostali slicni igraci koji igraju snagom, a Pjanic, Xavi, Iniesta, Pirlo, to su igraci genijalci koji imaju dva mozga jarane. Pjanke daje loptu da je potrebno samo postavit nogu i u golu je.
Kodro77
slazem se brate, nije on ni u top 15 veznih svijeta, nego eto sto je nas pa ga dizu u nebesa, kao sto ga i svake godine nasi mediji salju u real i barsu, zadnja puzla slagalice a grijao bi klupu i u jednom i u drugom klubu ??
DamirT
Eto nabroj mi tih 15 najboljih.Sigurno u top 10 veznjaka na svijetu.
dragonBH
....pokuso sam nabrojat 15 boljih, al sam uspio samo 7-8 iskopat :) city ima 2-3 bolja, mozda isto tako barcelona, kante.. glupo je rec da je pogba bolji, il kross jer fkt ljudi nisu u formi vec duze vrijeme. pjanke ima kontinuitet i stalno pruza dobre partije.
Syr
smekeru..Pjanic ima najveci broj pretrcanih kilometara u lp u Juventusu..toliko o malom radiusu kretanja..jednostavno otidji na stranice koje to prate i pogledaj gdje se sve i koliko nalazi na terenu
Syr
nezahvalno je porediti igrace koji ne igraju oste pozicije..de bruyne je vezno..al ofanzivni..kante radilica, pogba druga vrsta..a Pjanic igra u Juventusu zadnjeg kreativnog veznog i ta pozicija u vecini klubova i ne postoji i igraca njegpvih karakteristika je jako malo..Xavi, Pirlo, Scholes, pa ne znam..Kros, Busqets(ne govorim o kvaliteti, nego o poziciji)..van dyjk je mozda najbolji stoper, ali na lijevom boku bi vjv se prosuo..i ako i ta pozicija se ubraja u odbranu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti