"Pjanić vrlo dobro radi svoj posao, ali meni nije najbolji veznjak Juventusa"

Juventus gostuje Lokomotivi

"Pjanić vrlo dobro radi svoj posao, ali meni nije najbolji veznjak Juventusa"

A. Čaušević

Juventus će u 4. kolu Lige prvaka gostovati u Moskvi. Bianconeri će u srijedu odmjeriti snage sa Lokomotivom. 

Miralem Pjanić će ovaj meč dočekati potpuno spreman i za očekivati je da i na RZD Areni bude mozak Stare dame.

Bh. reprezentativac je odlično ušao u ovu sezonu, dolaskom Maurizija Sarrija značajno je podigao nivo forme, a nerijetko je se nađe i na listi strijelaca.

Ipak, Dinyar Bilyaletdinov, nekadašnji igrač Lokomotiva i Evertona te bivši reprezentativac Rusije smatra da Pjanić nije najbolji igrač u veznom redu Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ne osjećam da moram u potpunosti odgovoriti na to pitanje. Pjanić svoj posao radi vrlo dobro, ali ga ne bih definisao kao najboljeg", odgovorio je  Bilyaletdinov na pitanje da li je Pjanić najbolji veznjak Bianconera.

Inače, ovaj 34-godišnjak je trenutno bez kluba nakon što je u februaru napustio litvanski Riteriari. Vrhunac karijere mu je bio perio od 2009. do 2012. godine kada je nastupao za Everton. Još je bio član Spartaka, Anzhija, Rubin Kazana, Torpeda...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...ovo je ono kad nesto izjavis samo da bi se nasao u centru paznje i pokusao ispasti pametan,a zapravo ispadnes veoma glup.
12 0
zakeroni
A ko je ovaj lik?!
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi