Pjanićev dirljivi oproštaj od Stare dame

Veznjak novi član Barcelone

Pjanićev dirljivi oproštaj od Stare dame

A. Čaušević

Miralem Pjanić je sinoć odigrao svoj posljdnji meč za Juventus te će od septembra biti novi član Barcelone. 

Pjanić Juventus napušta nakon četiri godine provede u Torinu i osvojenih nekoliko trofeja, ali bez onog za Staru damu najvažnijeg - Lige prvaka.

Dan nakon utakmice s Lyonom bh. reprezentativni veznjak se od Bianconera oprostio dirljivom porukom na društvenoj mreži Instagram

"Izazvao sam prošlost da se suočim sa sadašnjošću, makar malo duže. Danas se naši putevi razdvajaju, ali svaki centimetar kojeg sam prešao do ovoga znao sam da postajem dio nečeg velikog, nečeg što će ostati u morm srcu i što će me pratiti gdje me god novi put odvede", napisao je 30-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je za Juventus odigrao 178 utakmica te postigao 22 gola i upisao 41 asistenciju. Osvojio je četiri Scudetta, dva Kupa Italije i jedan italijanski Superkup.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Gospodin ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi