Pjanićeva poruka navijačima Juventusa poslije osvojenog Scudetta

Je li i oproštajna?

Pjanićeva poruka navijačima Juventusa poslije osvojenog Scudetta

A. Čaušević

Juventus je osvojio svoj osmi, a Miralem Pjanić treći uzastopni Scudetto. 

Bianconeri su na Allianz Stadiumu s 2:1 pobijedili Fiorentinu, a nakon što je utakmice završena uslijedilo je slavlje igrača i stučnog štaba Stare dame.

Pjanić je jedan od najzaslužnijih za novu titulu prvaka Italije, a poslije utakmice imao je poruku za pristalice Juventusa.

"Pozdravim svim Juventusovcima, osmi u nizu, idemo, mi smo šampioni", poručio je Pjanić.

Vidjet ćemo da li će ovo biti i posljednji trofej za popularnog Mireta u dresu najtrofejnijeg italijanskog kluba s obzirom da se špekuliše o njegovom odlasku iz Torina.

Pjanić ima ponude tri tima, cijena je nevjerovatna

Bh. fudbaler se u posljednje vrijeme povezivao sa transferom u Real Madrid. Navodno ga silno želi trener Kraljeva Zinedine Zidane, ali nije španski velikan jedini tim u kojem bi Pjanić mogao nastaviti karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski Rai tvrdi da su za usluge fantastičnog veznjaka zainteresovani još francuski prvak PSG, ali i minhenski Bayern, koji bi rado vidjeli bh. fudbalera u svojim redovima.

Međutim, cifira koju je postavio Juventus je zaista ogromna. Za usluge bh. veznjaka žele čak 130 miliona eura, ali vrlo je moguće da će ona biti nešto niža i da će Pjanić otići za oko 100 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi