Pjaniću se dopada ideja da ide u Barcelonu

Šta znače "lajkovi"?

Pjaniću se dopada ideja da ide u Barcelonu

E. Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić očigledno nema ništa protiv da ode u Barcelonu.

Već neko vrijeme Katalonci traže nasljednika Andresa Inieste i nekako se najviše spominju Tottenhamov Christian Eriksen i Juventusov veznjak Miralem Pjanić.

Iako je Pjanić zamišljen kao lider Stare dame, s kojom je osvojio duplu krunu prošle sezone, očigledno da i sam ne može da prešuti glasine o mogućem odlasku na Nou Campu.

Na Instagramu je Pjanić "lajkovao" dvije objave u kojima piše da je Barcelona zainteresovana za njegove usluge, a radi se o objavama koje je objavio zvanični kanal Calciomercata.

Naravno, odmah su mediji zaključili da je Pjanić zainteresovan za transfer u Barcelonu, koja njije uspjela da kupi Antoinea Griezmanna, a Lionel Messi želi da tim bude pojačan s nekoliko vrhunskih nogometaša.

Da li Pjanićevi "lajkovi" nešto znače, teško je reći, no bilo bi nam svima drago da zaigra u dresu slavnog katalonskog tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Pjanic je reagovao preko snapchat (na italijanskom): "mama mia... samo zbog lajka, nisam iskreno ni procitao o cemu se radi"
6 0
Syr
Govori u svoje ime..odakle znas da bi svima bilo drago?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi