Inter "napada" Džeku

Ukoliko prodaju Icardija

Inter "napada" Džeku

Adnan Beganović

Najbolji bosanskohercegovački fudbaler Edin Džeko ponovo će biti u centru pažnje u ljetnom prelaznom roku.

U posljednjih nekoliko godina gotovo da ne prođe nijedan prelazni rok u kojem jedna od najvećih zvijezda nije Džeko, a sve je izvjesnije da će tako biti i ovaj put.

Naime, prema pisanju italijanskih medija za Džeku je ozbiljno zainteresiran Inter koje s klupe predvodi Luciano Spalleti pod čijim vodstvom je svojevremeno u Romi naš reprezentativac igrao možda i najbolji fudbal u karijeri.

Inter će vjerovatmno prodati svoju najveću zvijezdu, Maura Icardija i to u Chelsea za 110 miliona eura i upravo zbog toga "nerroaziuri" su u potrazi za napadačem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno će na adresu Rome poslati ponudu vrijednu 40 miliona eura, a navodno su i Džeki spremni ponuditi veća primanja nego što ima u Romi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adis_D11
Ako je sve to tacno onda je dzeko u interu na jesen.
1 1
Harisss
Jes, ako Roma tad bude gostovala u Milanu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi