36

Komentari (36)

user1659566597
Mogli su dobiti I teže npr Nice ili Koln
Husrefbeg22
Daj Boze da ih Tobol izbaci i spusti na tvrdu zemlju.
bk123
A ne bi bilo loše ni da se ti spustiš na tvrdu zemlju
umzm12123
Izbaci li nas Tobol hahahahha
Zlofish
Nek ti bura u grudima bude dah za te sja Mostarsko sunce
bk123
Samo da pojedince informiram da nitko od igrača il uprave nije rekao da je Zrinjski favorit protiv Tobola a ne da su ih podcjenili, zato kad pišete pišite realno, vidim ima dosta mržnje to mi nije jasno, jasno mi je da se navijački prepucavamo al mržnja mi ne ide u glavu, valjda kako ja nikog ne mrzim pa mi taj pojam nije jasan... Idemo stepenicu po stepenicu glupo je razmišljati o bilo kome kad još obi stepenicu nismo prošli ni mi a ni ti drugi....kao što kaže Jakirović prva sljedeća utakmica je najvažnija , glupo je razmišljati tri utakmice unaprijed
henna
****t "hin" haj još koju godinu pa će te biti ispod 3 % ?????????
King_Kenny
...Slovan Bratislava je znaci postao fudbalska sila?...ja stvarno ne znam koga bi oni u zadnjem pretkolu pa da budu zadovoljni...da su dobili neke Spance,Italijane,pa eto i Holandjane ili Portugalce,rekao bi zeznuti su,ali Slovaci raspali???...ne nasmijavajte me...
bk123
konju jedan ovo piše novinar, nitko iz Zrinjskog se još nije očitovao....konju jedan
vence
@bk123 nek si i ti popizdio hahahah :)))))
King_Kenny
@bk123 ...konj ti je otac,majmuncino ustaska.
korona
Za nas su svi opasni jos kad nas pocnu i ovi konobari i ribari iz san marina izbacivat
Siki_sa
Hajmo biti realni, Zrinjski nije još prošao ovo kolo, a šanse da prođe su pola pola, najgore su ove ekipe iz Kazahstana, Uzbekistan itd. Nisu atraktivne ali su tvrde, šta bi sa Osjekom ispao od ekipe koja se bori za opstanak.... Hajmo biti realni Zrinjski je daleko od "sile" koju mi mislimo da jest, u sezoni kad je 90 posto lige bilo van forme oni su se "prošetali" ligom, pa iz Zrinjskog ko se prodao, jedan igrač napravio ok transfer, najbolji igrač im nije mogao u seriju B, Bilbija u 4 euro utakmice dao jedan gol i to iz penala,
pitariistok
100%...nikad gore Sarajevo,Zeljo standardno tavori evo godinama oko 4,5 mjesta,Borac isto tanak bio,Tuzlu nisam uzimao za ozbiljno nesto nikad...Siroki takodjer nikad gori nego prosle sezone,Velez jedino se koprcao nesto,ali i njih Evropa istrosila. Ove sezone ce imati 3,4 podjednako dobra rivala za titulu.
malibega
100% Prošlogodišnji zrinjski bi hladno fasovao 2x po 3-0 od sarajeva iz 2014, ili musemicevog kad su uzeli dupli krunu.
Starigrad01
Tek toliko da će zrinjski biti prvi naš klub koji će se plasirati u grupnu fazu nekog takmičenja.Ako kojim slučajem prođu Tobul,dočekaće ih Olimpijakos.A onda im je Ariverderči.
Mostarac94
Nasi vazda za K ufate, jesmo K srece svi zajedno
Arnel925
Slovan Bratislava je slaba ekipa, i nji bi Zrinjski mogao proci. Ovo je mozda najgora Slovan ekipa zadnji 20 godina.
user1655831611
Imamo sanse za grupu samo treba navijat za Olympiakos posto da budemo igrali protiv njih nebu imali šanse a sa Slovanom se može igrati ako smo mogli sa Sherifom možemo i sa ovima samo malo sreće i eto grupne faze.HŠKZ1905??
user1643303114
Jašta nego sretno i Zrinjski to može
magistar
Sretno Zrinjski
kaskada24
Ako Zrinjskom savez obeća da će im odgađat PL utakmice dok god igraju Evropu, Zrinjski se neće zaustaviti prije 16-tine finala. Helem, šalim se, i Tobol i Slovan su timovi koji se itekako mogu izbaciti. Hajde Jakiroviću, sad il nikad!
pitariistok
Slovan nema sanse sa Olympijakosom...
user1647169049
Zrinjski ide na porazenog iz meca Olymijakos-Slovan
Starigrad01
Ma zrinjski nemože proći Želju kamo li Tobul.A što se tiće Olimpijakosa teško da će sa rasprodanim timom uzeti slovake.Sve u svemu nada posljednja umire.
Mowzilla
Sretno FK Medjugorje
pitariistok
Po naslovu ja mislio ceka ih Totenhem ili Lazio
BiH1510
Pa jarane od pet mogucih parova koje su mogli izvući izvukli su najgore
pitariistok
Ma kad dodjes do play offa bilo kojeg od ova tri takmicenja nema bolan laganih...jos oni idu stazom sampiona. Ako hoces grupnu fazu onda dokazi da si je vrijedan...ovo vrijedi za sve nase klubove.
Ende
Sretno našem predstavniku od navijača Sarajeva. Slovan je vjerovatni protivnik a sa njima se itekako moze igrati. Naslov nema veze sa realnoscu.
Siki_sa
Vjeruj i da hoće, prvo zbog mentaliteta, drugo podcjenjuju,
CrveniKakanj
Slovan Bratislava, nije neki bauk, moze se proci.
Hordas_00
Eh koliko god su jaki nema sanse da prodju ove
JASAMTAJ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.