Pobijedili Fener, pa napravili provokaciju za pamćenje: Ako niste vidjeli našeg golmana, evo ga!

Nevjerovatan potez

Pobijedili Fener, pa napravili provokaciju za pamćenje: Ako niste vidjeli našeg golmana, evo ga!

M. Šljivak

Turski velikan Fenerbahče će do kraja sezone voditi veliku borbu za opstanak.

Istanbulski tim je na pet kola utakmica prije kraja jako blizu zone ispadanja i moraće do kraja ostvariti dobre rezultate ako se žele spasiti katastrofe.

Danas je Fener poražen na gostovanju od Alanyaspora sa 1:0 Gol odluke postigao je Efečan Karača u 57. minuti susreta, koji je iskoristio smušenost odbrane Fenerbahčea i loptu glavom poslao u praznu mrežu.

Alanyaspor je nakon meča odlučio da dodatno provocira turskog velikana. S obzirom na to da je Fenerbahče rijetko prilazio golu Alanyaspora, postavili su zanimljivu objavu na Twitter.

Na njoj je fotografija golmana Alanyaspora Haydara Yilmaza i poruka:

"U slučaju da ga niste primijetili na utakmici, Haydar Yilmaz".

Fenerbahče već u narednom meču ima jako težak zadatak. Igraju domaću utakmicu protiv Trabzonspora, koji je u velikoj seriji pobjeda.

Nakon ovog duela slijedi im još dosta teških izazova. Među njima je i duel protiv direktnog rivala za opstanal Erzuruma za kojeg brani bh. golman Ibrahim Šehić.

Sve bi se moglo odlučiti u posljednjem kolu kada Fenerbahče čeka Antalyaspor, ali turski velikan je u neugodnom položaju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi