Pobjeda NK Jedinstvo u Živinicama

Velika tri boda za Bišćane

Pobjeda NK Jedinstvo u Živinicama

Midhat Šljivak

Slaven je u Živinicama u 10. kolu Prve lige ugostio bihaćko Jedinstvo, a na kraju  su gosti slavili pobjedu rezultatom 1:2

Dva pogotka na ovom meču postignuta su u prvih 45 minuta. Do vodstva su prvi stigli gosti. Neopreznost odbrane domaćeg tima u devetoj minuti koristi Remić i pogađa za 0:1.

Slaven je potom krenuo po izjednačenje i nakon nekoliko šansi u finišu prvog dijela su domaći došli do gola. U 43. minuti pogodio je Hodžić za 1:1.

U nastavku smo vidjeli još jedan pogodak, a on je postignut u samom finišu meča. Igrala se 89. minuta kada je gostima tri boda donio Abdulah Jahić za konačnih 1:2.

Jedinstvo je ovom pobjedom preteklo slaven na tabeli i sada ima 10 bodova iz 10 kola, dok je tim iz Živinica ostao na devet bodova.

Prva liga FBiH, 10. kolo:

Slaven - Jedinstvo 1:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Slaven: Brezičanin, Todorović, Tešić, Islamović, Mujkić, Musić, Salihović, Junuzović, Hodžić, Salihović, Berbić.

NK Jedinstvo: Dejanović, Jašarević, Mujagić, Nuspahić, Olić, Šarenac, Kladar, Nuhanović, Muhić, Zečević, Remić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi