Bh. niželigaš ponudio Ibiševiću ugovor: "Naše finansije nisu velike, ali srce i dobrododošlicu..."

NK Pobjeda Tešanjka se oglasio na Facebooku

Bh. niželigaš ponudio Ibiševiću ugovor: "Naše finansije nisu velike, ali srce i dobrododošlicu..."

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Vedad Ibišević od sutra će biti slobodan igrač jer je Schalke odlučio raskinuti saradnju s njim.

Ibišević se Schalkeu priključio ljetos kada je stigao iz Herthe, te je potpisao jednogodišnji ugovor. No, klub je odlučio da raskine saradnju nakon sukoba na treningu između Ibiševića i Nalda.

Tako će od sutra bh. reprezentativac i zvanično biti slobodan igrač, ali već se povezuje s nekoliko njemačkih klubova. Navodno, interes su pokazali Koln i drugoligaš Hannover i bit će zanimljivo vidjeti gdje će Ibišević nastaviti karijeru.

No, danas se na Facebooku pojavila i ponuda koja je oduševila javnost. Naime, bh. niželigaš NK Pobjeda Tešanjka odlučio je ponuditi Ibiševiću ugovor, te su to objavili na svojoj zvaničnoj stranici.

"Poštovani Vedade, na osnovu medijskih natpisa i saznanja da ste trenutno bez kluba, NK Pobjeda Tešanjka, bio bi veoma počastvovan da nam se pridružite.

Naše finansijske mogućnosti nažalost nisu velike, ali srce i dobrodošlicu smo Vam u stanju svakako ponuditi...

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Bit ćemo svakako sretni da Vas i dalje gledamo na malim ekranima kao omiljenog igrača, čovjeka koji je naš nogomet zadužio za mnogo, a naravno biti ćemo još sretniji ako postoji mogućnost da Vas u nekoj skorijoj budućnosti ugostimo i upoznamo s našim klubom", stoji u ponudi.

✅ Srce imamo... 💚💚💚

Posted by NK Pobjeda - Tešanjka on Thursday, December 31, 2020

Top Komentari

velezovac
Joj Čauşeviću al ti nas glupostima bombardujes... za ovaj članak 20 kg bataka i 10 kg fileta,sponzor članka mesna industrija Madi .
6 1
Ja mislim da je za Ibisevica najbolje da se vrati u Ameriku i pocne igrati za jedan od MLS nogometnih klubova, bio bi dobro prihvacen i uspjesan, Medunjanin i Ibrahimovic su bili zvijezde te lige. Igrati u toj ligi nema nikakvog stresa, nema ispadanja iz lige i naravno svaki fudbaler je placen i znam svakako da bi mnogo Bosanaca u Americi bi zelilo gledati utakmice u kojima igra Ibisevic. Gdje god bio Ibisevic znam da ce sigurno uspjeti i moze makar jos dvije godine igrati.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi