Pobjedu Lyona komentarisao i legendarni Juninho: Skoro pa savršena noć!

Lavovi pobijedili Juventus

Pobjedu Lyona komentarisao i legendarni Juninho: Skoro pa savršena noć!

Legendarni vezista Lyona Juninho Pernambucano oduševljen je sinoćnjom pobjedom protiv Juventusa u Ligi prvaka. 

Lavovi su protiv Stare dame slavili sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka, a Juninho je nakon meča rekao da je to bila skoro pa savršena noć.

"Ovo je skoro savršena noć. Niko od nas nije očekivao da ćemo pobijediti Juve i vrlo smo sretni zbog pobjede. Bili smo perfektni u prvom poluvremenu, a u drugom je bilo očekivano da će Juve uzvratiti udarac jer se radi o vrlo snažnom timu".

"Ipak, nisu nam stvorili mnogo šansi, možda nekoliko preko Gonzala Higuaina i Paula Dybale. Ovo je samo prvi meč, ali je pokazao da mi posjedujemo kvalitet i talenat. Želimo proći dalje u Ligi prvaka", kaže Juninho.

Komentarisao je i lošu poziciju Lyona na tabeli u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da smo pobijedili barem tri meča više na domaćem terenu sada bismo bili na mnogo boljoj poziciji", kaže Brazilac.

Inače, revanš između Juventusa i Lyona igra se 17. marta u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi