Ronaldo je često jako ljubazan prema onima koji utrče na teren, ali sinoć to nije bio slučaj

Navijač nije imao sreće

Ronaldo je često jako ljubazan prema onima koji utrče na teren, ali sinoć to nije bio slučaj

Dosadašnja iskustva su nam rekla da se, tokom utakmica u kojima igra Csitiano Ronaldo, isplati utrčati na teren ukoliko želite selfie sa ovom zvijezdom. 

Ronaldo se često u tim situacijama ponaša izuzetno ljubazno i čak zamoli redare da ne diraju navijača dok ne obavi ono po šta je došao - selfie.

Niz takvih poteza od strane portugalske zvijezde ohrabrile su jednog navijača da sinoć utrči na teren usred meča Lyon - Juventus u Ligi šampiona. Ipak, za njega nije bilo sreće jer je Ronaldo bio jako frustriran obzirom da je njegova ekipa u tom trenutku gubili s 1:0 i pokušavala naći put do protivničkog gola.

Ronaldu, ali ni Juventusu, nikako nije trebao prekid meča u tim trenucima, pa je Portugalac iskalio bjes na pomenutom navijaču. Umjesto selfija on je samo dobio ljutito odmahivanje prstom i rukom od strane Ronaldo što je značilo da će napustiti teren bez slike.

Ubrzo su stigli i uvijek smotani redari da pokupe navijača. Jedan od njih se, kako to obično biva, okliznuo, pa je sve malo potrajalo, ali susret je brzo nastavljen.

Inače Juventus do kraja nije uspio stići prednost Lyona i ostalo je 1:0 pa će Staroj dami u revanšu biti prilično teško.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi