Počela sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH

Vanredna sjednica

Počela sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH

U ovim trenucima u Sarajevu počinje vanredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Na istoj će biti nekoliko tačaka dnevnog reda. Prvo bi se trebala razmatrati ostavka selektora Roberta Prosionečkog, a potom razgovarati o krahu kojeg smo doživjeli u kvalifikacijama za EURO.

Naravno, glavna tema bit će izbor nasljednika Prosinečkog koji bi trebao biti izabran što prije obzirom da naš nacionalni tim za manje od mjesec dana igra naredni susret.

Članovi Izvršniog odbora stigli su u zgradu Nogometnog saveza gdje u ovim trenucima počinje sjednica, a više informacija svakako bi trebalo biti poznato za nekih sat ili dva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Prosinečki je podnio ostavku nakon poraza u gostima od Armenije (2:4), a Savez bi istu najvjrevatnije trebao prihvatiti.

Top Komentari

anes1921
Velika količina papaka na jednom mjestu, svi zajedno nisu šutnuli loptu više od 5 puta... U savez staviti legende bh fudbala, obavezno!!!
6 0
glupko
face za zatvora
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi