Počeli pregovori oko Paula Pogbe, vrijeme je za odlazak iz Manchestera

Sve izvjesniji povratak u Torino

Počeli pregovori oko Paula Pogbe, vrijeme je za odlazak iz Manchestera

E. Škorić

Prema izvještajima iz Francuske, Paul Pogba će napustiti Manchester United.

Kako stvari stoje, Pogba bi se vrlo lako mogao vratiti u Torino i njegov odlazak s "Teatra snova" postaje sve izvjesniji, iako se o njemu piše mjesecima, pa i godinama.

Razgovori nakon višemjesečnog flertovanja između Juventusa i Manchester Uniteda navodno su doveli do konkretnih pregovora, a Pogba nikada nije skrivao svoju ljubav prema Juventusu, pa se nedavno i požalio što je u ljeto 2016. godine napustio Juventus i prešao u engleskog velikana.

Čini se da Real Madrid, Barcelona i Paris Saint-Germain nisu spremni platiti dovoljno za reprezentativca Francuske, što je Staru damu stavilo u prvi plan, a s obzirom na moguće odlaske Miralema Pjanića i Adriena Rabiota, Pogbin dolazak djeluje kao realna stvar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Francuz je nedavno napunio 27 godina i povezivao se s bivšim trenerom Antonijom Conteom i Interom, ali za čovjeka koji voli Juventus, to baš i ne bi bio pravi potez. On je za Staru damu odigrao 178 mečeva i zabio 34 gola uz 40 asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi